Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Doliu la Brigada 282 din Focșani

S-a stins din viață plutonierul adjutant Rotaru Marian, de la Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor” Focșani. Tristul anunț a fost făcut public printr-o postare care a apărut joi, 1 iunie, pe pagina de facebook a acestei mari unități militare din Focșani.

„Militarii Brigăzii 282 Blindată «Unirea Principatelor» deplâng plecarea prematură la cele veșnice a colegului lor, plutonier adjutant ROTARU MARIAN.

Tată și soț, fiu și camarad, fire blândă și veselă, plutonierul adjutant ROTARU MARIAN a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut. Dumnezeu și l-a dorit în Armata Sa, însă noi știm, că de acolo din Ceruri, va veghea mereu asupra noastră. Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, este anunțul Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor” Focșani.

 

Marian Rotaru, Mirel, cum era cunoscut printre cei apropiați, a fost înmormântat sâmbătă, 3 iunie, în Dălhăuți, satul bunicilor săi. Plecat la cele veșnice mult prea tânăr, Mirel Rotaru era un om serios, implicat și disciplinat, dar cu un suflet minunat și gata oricând de a-și oferi ajutorul. Sâmbătă, el a fost înmormântat cu onoruri militare, în cimitirul în care își dorm somnul de veci și bunicii săi. O mare de lacrimi a umplut de durere sufletele celor care l-au condus pe plutonierul adjutant Rotaru Marian (Mirel), pe ultimul său drum. În momentul când, de pe dealul Dălhăuțiului, salvele de foc s-au auzit până departe, în zări, din inimile tuturor a pornit, unanim, un singur gând, ca o rugăciune: „Drum lin către îngeri, Mirel!”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?