Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Inspectorul principal Cătălin Văraru este noul șef de la Permise auto Vrancea

Inspectorul principal Cătălin Văraru este noul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vrancea.

Acesta a fost împuternicit în fruntea acestui serviciu din cadrul Instituției Prefectului Vrancea, după ce fostul șef, comisarul șef Adrian Oancea, și-a dat demisia.

“În urma discuțiilor purtate cu directorul Direcţiei Generale de Permise de Conducere şi Înmatriculări, am propus începând de azi, împuternicirea la conducerea Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vrancea, a domnului Cătălin Văraru, care are un mandat imperativ de colaborare cu toţi vrâncenii care apelează la serviciile oferite de această instituție.

Analiza activității derulate până în prezent a arătat existența unor vulnerabilități care pun în pericol credibilitatea instituției și, tocmai din acest motiv, am cerut o colaborare diferită faţă de cea care a existat până acum și care să fie bazată, începând chiar de azi, pe corectitudine, promptitudine și maximă transparență. Nerespectarea acestui mandat va atrage, după sine, revocarea imediată din funcţie.

Doresc să avem cât mai puţine sesizări privind eventuale nereguli în activitatea acestui serviciu dar, în acelaşi timp, îi îndemn pe toţi vrâncenii care au orice fel de sesizare, să se adreseze autorităților competente, iar dacă nu vor găsi înţelegere şi deschidere, îi rog să îmi semnaleze personal orice fel de situaţie neconformă legii.
Nu tolerez niciun fel de abatere şi nu voi accepta ca legea să nu fie respectată!”, a scris prefectul Nicușor Halici pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?