Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Handbal juniori I – Au fost stabilite grupele Turneului Final de la Focșani!

 

  • CSM Focșani 2007 va fi în grupă cu CSS Nr. 2 Baia Mare, CS Medgidia și CSS Sighișoara.

Federația Română de handbal a stabilit ieri, 25 mai, prin tragere la sorți, grupele Turneului Final al Campionatului Național al juniorilor I care va avea loc la Focșani, în Sala Polivalentă, în perioada 31 mai – 4 iunie. Calificată de pe locul 2 din Grupa Valoare 1, CSM Focșani 2007 va începe competiția în Grupa B, alături de CSS Nr. 2 Baia Mare, CS Medgidia și CSS Sighișoara. Din Grupa A fac parte AHC Potaissa Turda, CSM București, CSU din Suceava și AHC Talentul este Cheia București.

În zilele care au mai rămas până la turneu, juniorii Focșaniului, antrenați de Marius Partene și Dan Constantin Rusu continuă cu intensitate pregătirea pentru ca la ora primului joc să fie în cea mai bună formă de concurs. Aproape toți componenții echipei se află în fața ultimului lor mare examen ca juniori și își doresc să încheie cu medalie cea mai importantă perioadă a formării lor ca handbaliști.

Pentru medalii vor juca ocupantele locurilor 1 și 2 din fiecare grupă: 1 din A cu 2 din B, 2 din A cu 1 din B. Învingătoarele vor juca finala iar învinsele își vor disputa medaliile de bronz.     

                        

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?