Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Fotbal ONSȘ – LPS Focșani s-a calificat în turneul final la clasele 9-10

  • La clasele 7-8, focșănenii s-au clasat pe locul 2 în etapa zonală

Echipele LPS Focșani

Clasele 9-10: George-Alexandru Profiroiu, Carlos-Daniel Badiu, Ciprian-Vali Ifrim, Cristi-Cosmin Ion, Didi-Iacov Filimon, Sorin-Ionuț Dragomir, Valentin Pîrlea, George-Cosmin Moise, Marius- Antonio Daraban, Mădălin Barbu.

Clasele 7-8: Alin Ilie, Alexandru Machis, Rareș Scutaru, Robert Chirilă, Alexandru Boșcan, Ionuț Daraban, Daniel Nițu, Luis Duțulescu, Matei Iftimoaie, Daniel Tuvene.

Antrenori, profesorii Daniel Bănică și Alin-Samoilă Sava

Fotbaliștii Liceului cu Program Sportiv (LPS) Focșani au reprezentat Vrancea la etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la două categorii de vârstă. În turneul care a avut loc la Chiscani, județul Brăila, de miercurea până vinerea trecute, echipa de liceu U 16, alcătuită din elevi al claselor a 9-a și a 10-a, s-a clasat pe primul loc după ce a câștigat cu 6-1 meciul cu Liceul Spiru Haret din Tulcea și cu 9-0 pe cel cu Colegiul Național Nicolae Bălcescu din Brăila. LPS Focșani va participa la Turneul final al ONSȘ care va avea loc la Pitești în perioada 17-20 mai. Formația de gimnaziu, formată din elevi ai claselor a 7-a și a 8-a, a câștigat cu 2-0 partida cu reprezentanta județului Galați, a terminat la egalitate, 0-0, cu Constanța, însă a fost întrecută în finală cu 5-1 de reprezentanta Buzăului, care a promovat în etapa finală a ONSȘ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?