Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Au fost desemnați cei doi câștigători ai Burselor Pastia

Noua generație de BURSIERI PASTIA

Concurență serioasă, dezbateri ample, rezultat mult așteptat. Membrii juriului format din personalități ale vieții culturale, recunoscute pe plan local și național, persoane cunoscătoare și direct implicate în viața culturală a comunității noastre, au decis în unanimitate că, pentru anul școlar 2023 – 2024, cele două burse în valoare totală de 7200 lei fiecare, vor merge către doi tineri extrem de talentați, ambițioși, muncitori și care au dovedit preocupare constantă către performanță, fiind prezenți la evenimente și făcând parte activă din tot ceea ce înseamnă manifestări culturale de valoare.

Așadar, câștigătorii  Burselor PASTIA 2023 – 2024, sunt:

ANDREEA CARMEN RACOVIȚEANU, în vârstă de 15 ani, care studiază pian, chitară, acordeon, voce și MATEI NICOLAS ADAM, în vârstă de 17 ani, care studiază clarinet, pian, voce, ambii elevi ai Liceului de Artă Gh. Tattarescu din Focșani.

Felicitari celor doi, precum și tuturor celor care au contribuit la devenirea lor! Le urăm succes deplin, să-și poată împlini destinul Divin și să ne facă din ce în ce mai mândri, neuitând să promoveze, firește, pe cel căruia îi datorăm dezvoltarea culturală a Focșaniului: Maiorul Gheorghe Pastia.

Sursa: Facebook/Ateneul Popular „Mr.Gh.Pastia” Focsani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?