Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Futsal, Liga a 2-a – Mărășeștenii sunt în semifinale!

 

  • ACS Mausoleul Mărășești – AS Inter Gheorgheni 7-5 (4-1)

 

Formația ACS Mausoleul:Răzvan Mihalache, Răzvan Crăciun, Ștefan Lupu, Florin Nistor, Ovidiu Tudose, Georgian Dima, Ionuț Grigoraș, Denis Magiaru, Cristi Vodă.

Manager, Romeo Drăgan

 

          ACS Mausoleul Mărășești s-a calificat în semifinalele Campionatului Național de futsal, Liga a 2-a, după ce vineri, 31 martie, a câștigat cu 7-5 partida din returul sferturilor de finală cu AS Inter Gheorgheni. În tur, în deplasare, formația din Mărășești se impusese cu 5-3 și pornea ca favorită certă și în retur. Primii care au înscris, însă, vineri seara, au fost oaspeții, dar până la pauză s-a făcut 4-1 pentru gazde. În partea a doua a meciului, managerul de la ACS Mausoleul a dat mai multe minute de joc juniorilor și partida s-a încheiat cu 7-5. Au marcat pentru gazde Răzvan Crăciun, de 4 ori și Ștefan Lupu, de 3 ori.

Mulțumim publicului care ne-a susținut și la 0-1. A fost o seară magică pentru micuțul nostru oraș. Facțiunile de galerie Baricada ACSMM și Brigada Vrancea – înfrățite au fost la datorie. Cu cine ne-ar conveni să jucăm în semifinale? Nu contează. Jucăm cu oricine. La Mărășești avem șanse cu orice echipă, orcum s-ar chema!”, mi-a declarat Romeo Drăgan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?