Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

UPDATE! Bărbat înjunghiat la Suraia, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere

Un bărbat de 34 de ani a ajuns la spital noaptea trecută, după ce a fost înjunghiat în timpul unui scandal care a avut loc la Suraia. „În cursul serii anterioare, la ora 23.00, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un traumatism prin agresiune fizică în localitatea Suraia. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic și a identificat un bărbat de 34 ani conștient, cu traumatism prin înjunghiere hemitorace inferior drept. Pacientul a fost preluat, monitorizat și echilibrat, apoi transportat la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe. În ultimele 24 de ore SAJ Vrancea a primit un număr de 135 solicitări pentru urgențe medicale și transferuri interclinice cu echipaje de urgență tip B și C2″, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

UPDATE! Potrivit unui comunicat al IPJ Vrancea, bărbatul de 34 de ani, prezent la o petrecere în Suraia, ar fi fost rănit după ce a intervenit într-un conflict spontan, izbucnit între doi tineri, de 22 respectiv 26 de ani. „Azi-noapte, ora 23.03, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din Suraia cu privire la faptul că soțul său a fost victima unei agresiuni. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că la un imobil a avut loc o petrecere la care au participat mai multe persoane.

Din primele verificări a reieșit faptul că, în timpul evenimentului, între doi bărbați, de 22 respectiv 26 ani, ar fi avut loc un conflict spontan. Între cei doi bărbați implicați în conflict a intervenit un alt bărbat de 34 ani, cel din urmă fiind rănit în zona abdomenului de cel de 22 ani. Un echipaj SAJ l-a preluat și transportat la UPU Vrancea. Ulterior, la spital s-a prezentat și bărbatul de 26 ani care ar fi fost lovit în timpul altercației. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul Biroului de presă al IPJ Vrancea.

UPDATE 2! Biroul de presă al IPJ Vrancea: „În baza materialului probator, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au luat măsura reținerii bărbatului de 22 de ani, din comuna Suraia, pentru o perioadă de 24 ore.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Vrancea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?