Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

„Ora Pământului”, în această seară în Piața Unirii! Tinerii sunt invitați să participe în număr cât mai mare, îmbrăcați fluorescent

„Ora Pământului” va fi marcată în această seară, între orele 20.30 – 21.30 în Piața Unirii din Focșani. Cu această ocazie, vor fi lansate 1100 de lampioane biodegradabile, în Piața Unirii dar și la Căminul pentru Persoane Vârstnice.
Evenimentul a fost inițiat de Consiliul Local al Tinerilor din Focșani și este finanțat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Focșani.

„Îi invităm pe toți cetățenii Municipiului Focșani să vină în Piața Unirii pentru a marca împreună «Ora Pământului», sau să stingă luminile din casă sau din clădirea în care își desfășoară activitatea, timp de o oră”, se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani.

Într-o postare publicată astăzi pe Facebook de primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă, acesta lansează o provocare adresată tuturor, dar în mod special tinerilor, să vină la eveniment în număr cât mai mare, nu oricum, ci îmbrăcați cât mai fluorescent.

„Week-end-ul care începe se anunță unul foarte frumos, cu soare și temperaturi de vară.
Să nu uitați că sâmbătă, de la ora 20.30, celebrăm «Ora Pământului», alături de marile capitale ale lumii!
Stingem iluminatul public și aprindem, împreună, 1.100 lampioane în Piața Unirii, la inițiativa Consiliului Local al Tinerilor (CLT) Focșani.
Lansez provocarea tinerilor să vină în număr cât mai mare, îmbrăcați cât mai fluorescent!
Va fi un vibe bun și un DJ pe măsură”, se arată în postarea primarului Cristi Valentin Misăilă, încheiată cu îndemnul de a simți mereu frumosul și unicul sentiment de „acasă” pentru Focșani, orașul în care trăim.

„Focșani, acasă!”

sursă foto: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?