Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Kick boxing – CS Addras Focșani, 13 medalii la Campionatul Național pentru cadeți și juniori pe tatami

  • Anastasia Dochioiu de la Addras Focșani, cu două titluri de campioană, a fost desemnată cea mai bună competitoare la kick light 13-15 ani!

  • Au mai fost medaliați cu aur Flavius Lădaru – 2, Giorgio Ursu și Alexandru Bălănici

Campionatul Național pentru cadeți și juniori pe tatami – point fighting, light contact și kick light, care avut loc la finalul săptămânii trecute în Sala Antilopa din București, le-a adus sportivilor de la CS Addras Focșani 13 medalii – 6 de aur, 5 de argint și 2 de bronz, care au clasat clubul focșănean pe locul 4 în clasamentul pe echipe.

Competiția a fost organizată de Federația Română de Arte Marțiale de Contact. În urma rezultatelor de la Campionatul Național, cinci dintre sportivii de la Addras și-au asigurat calificarea la Campionatul European de kick boxing WAKO pentru cadeți și juniori de la Istanbul, din perioada 25 august – 3 septembrie.

Rezultate: Anastasia Dochioiu, campioană națională la cadeți mari, 13-15 ani, -50 kg, la light contact și kick light; Flavius Lădaru, campion național la juniori 16-18 ani, -63 kg., light contact și kick light; Giorgio Ursu, campion național la light contact și vicecampion la kick light la cadeți mici, -42 kg.; Alexandru Bălănici, campion național la kick kight, juniori mari, 16-18 ani; Cosmin Cheptea, vicecampion național la light contact și kick light, juniori mari, 16-18 ani, -69 kg.; Vlad Vucmanovici, vcecampion național la cadeți mari, light contact 13-15 ani, -47 kg.; Cezar Enciu, vicecampion național la kick light, juniori mari, -94 kg.; Andrei Cherciu, bronz la kick light, cadeți mici, 10-12 ani, -28 kg.; Gabriel Saverio Bercuci, bronz la cadeți mici, 10-12 ani, – 32 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?