Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

MESAJUL cutremurător trimis de Cristian Stănilă fostei sale soţii, înainte de a intra cu viteză într-un TIR, la Pufești

Un mesaj cutremurător apărut în mediul online dovedește că accidentul de vineri seară, de la Pufești, în care tânărul profesor Cristian Stănilă și-a pierdut viața, nu a fost întâmplător. Cu 30 de minute înainte de a sfârși în mașina cu care a intrat într-un tir, acesta i-a trimis fostei sale soții un mesaj pe whatsapp, în care o anunță că a hotărât să își pună capăt vieții. „Când vei citi acest mesaj… nu voi mai fi… vei afla că am făcut accident cu un TIR”, erau primele rânduri din mesaj. Așa s-a și întâmplat, vineri, în jurul orei 18.00, când Cristian Stănilă a ales moartea şi a intrat în viteză într-un tir care venea din sens opus, pe „Drumul Morţii”, așa cum este cunoscut, din păcate, DN2 E85.

Un divorţ, o poveste de iubire tumultoasă, un copil abandonat. Este, pe scurt, ceea ce a trăit Cristian în ultimii ani. Nu s-a împăcat cu gândul alegerilor făcute și și-a ales singur sfârșitul, informează observatornews.ro.

Nu era prima oară când în mintea tânărului Cristian Stănilă se năștea ideea de a-și încheia socotelile cu viața. În urmă cu un an, acesta scria un mesaj de rămas bun pentru fiul său. Îşi cerea iertare că nu a fost un tată bun, dar că va avea grijă de el, de undeva, din ceruri. Mesajul directorului de şcoală din Tecuci a provocat atunci panică în rândul apropiaților şi, îngroziți, aceștia s-au mobilizat în căutarea sa. Potrivit observatornews.ro, Cristian Stănilă a revenit ulterior cu un anunț în care spunea că i-ar fi fost spart contul şi altcineva a postat în numele său.

Dar acel moment a fost doar o amânare. Vineri, în jurul orei 18.00, Cristian a intrat în viteză într-un tir care venea din sens opus, pe DN2 E85, la intersecţia Ciorani cu Pufești, un moment premeditat, după cum arată ultimul mesaj pe care i l-a trimis fostei sale soţii, mama copilului său.

„(…) de acum încolo… tati e un înger care îi va veghea de sus… Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva… nu m-am împăcat niciodată cu asta… ultimii 2 ani au fost groaznici… fără prieteni, fără un loc pe care să îl numesc acasă… fără o familie. (…) am pierdut multe momente când puteam fi lângă el… am fost de atâtea ori apăsat şi nervos când era cu mine… el voia doar să se joace şi eu nu eram în stare să îi ofer asta… ai grijă de puiul nostru”, sunt câteva fragmente din ultimul mesaj al lui Cristian Stănilă, potrivit observatornews.ro. Vineri seară, dintre fiarele contorsionate, Cristian a fost scos fără viaţă. Pentru el, acest mesaj a fost un ultim rămas bun şi restul…  doar întuneric…

Nenumăratele mesaje publicate de sute de persoane, în orele care au trecut de la moartea lui Cristian Stănilă – un om dedicat școlii, care mai avea multe de realizat, dar pentru care timpul s-a oprit – exprimă, toate, aceeași emoție, durere, regret. Însă unul dintre ele vorbește parcă mai mult, printre cuvinte:

„Drum lin, prieten drag, îți mulțumesc pentru tot sprijinul acordat băiatului meu! Am multe de spus, dar degeaba… Nu mai ești!
Dumnezeu să te ierte!”

sursă foto: viata-libera.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?