Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

VIDEO și FOTO! Un bărbat și o femeie au ars de vii în propria locuință din Nănești

Sfârșit tragic pentru un bărbat și o femeie din Nănești. Un apel la 112 anunța, în această dimineață, producerea unui incendiu la o locuință din Nănești. Din păcate, evenimentul s-a soldat cu decesul a două persoane. ,,Astăzi, la ora 09:57, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană nedeplasabilă de sex masculin în vârstă de 68 ani aflată în interiorul locuinței cuprinsă de un incendiu. La locul solicitării se deplasează un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent și identifică o victimă fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viața produse prin arsură termică. Cazul rămâne în atenția echipei de medicină legală. Incendiul a avut loc în localitatea Nănești și în interiorul locuinței se identifică și o a doua victimă de sex feminin 78 ani, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viața produse prin arsură termică”, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță (SAJ) Vrancea.

Pompierii vrânceni au transmis că la fața locului intervin două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Focșani și o autospecială de la Punctul de Lucru Vulturu. Conform primelor date, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 120 mp.

UPDATE! Comunicat ISU Vrancea: „Trei echipaje de stingere din cadrul Punctului de Lucru Vulturu și a Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Nănești. La fața locului, intervin în cooperare un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Nănești.
La sosirea forțelor de intervenție ardea generalizat o locuință de circa 120 mp. Din nefericire, în timpul desfășurării acțiunilor pentru lichidarea incendiului au fost identificate 2 victime carbonizate, respectiv o femeie de 78 de ani și un bărbat de 68 de ani. Intervenția este în dinamică. Vom reveni cu informații.”

sursă foto: ISU Vrancea, SAJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?