Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Handbal juniori 2 – Focșănenii încep în deplasare jocurile Grupei Valoare

Juniorii 2 ai CSM Focșani 2007, antrenați de Iulian Neață, vor începe astăzi participarea la jocurile Grupei Valoare A a Campionatului Național. De la ora 14,00, focșănenii vor întâlni în deplasare echipa Liceului cu Program Sportiv Vaslui, calificată în Valoare din Seria Geografică A, alături de CSU din Suceava și LPS Suceava. Din Seria Geografică B, în afară de CSM 2007 au mai promovat ACS HC Buzău 2012 și CSO Tricolorul Breaza, cu care focșănenii nu vor mai juca în această fază a competiției. Formația focșăneană va întâlni în continuare, în Sala Polivalentă, la 19 martie pe LPS Suceava și la 26 martie pe CS din Suceava, după care va urma returul. În Grupa Valoare, CSM 2007 a intrat cu doar 2 puncte și nu va avea, practic, șanse pentru promovarea în Turneul final, însă elevii antrenorului Iulian Neață pot juca pentru a arăta că merită să facă parte din formația juniorilor 1 care nu va avea probleme pentru calificarea în ultimul act al Campionatului Național.

Juniorii 1 ai CSM 2007, antrenați de Marius Partene, au disputat un meci în Grupa Valoare iar vineri, 17 martie, vor întâlni în deplasare pe CSU din Suceava, una dintre principalele candidate la titlul de campioană a României.

Juniorii 3 ai LPS Focșani, pregătiți de profesorul Alin Dumbravă, care fac parte din Grupa Speranță 1, vor debuta în competiție duminică, 19 martie, la CS Brazi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?