Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

A fost reluată furnizarea laptelui în școlile din Vrancea

Elevii din unitățile de învățământ din județul Vrancea beneficiază din nou de lapte și produse lactate, după ce în data de 9 martie 2023, Consiliul Județean Vrancea a încheiat un nou contract pentru furnizarea laptelui și produselor lactate în cadrul Programului pentru școli al României, în anul școlar 2022-2023, cu societatea SC Dunărea Prod SRL.

Distribuirea produselor a început de luni, 13 martie, în școlile și grădinițele cu program normal din localitățile aferente loturilor scoase la licitație unde a fost desemnat un câștigător, respectiv: Lot 1 – aferent localităților Țifești, Panciu, Movilița, Fitionești, Străoane, Vizantea-Livezi, Răcoasa, Câmpuri, Soveja, Lot 4 – aferent localităților Garoafa, Mărășești, Pufești, Păunești, Ruginești, Adjud, Ploscuțeni, Homocea, Corbița, Tănăsoaia, Boghești și Lot 5 – aferent localităților Focșani, Vînători, Suraia, Biliești, Vulturu, Nănești, Măicănești, Gologanu, Răstoaca, Milcovul, Slobozia Ciorăști, Gugești, Popești, Urechești, Cotești, Golești, Cîmpineanca.

Contractul de furnizare a produselor lactate în aceste localități se finalizează la sfârșitul anului școlar, respectiv în data de 15 iunie 2023. „Am luat toate măsurile pentru reluarea furnizării laptelui și produselor lactate pentru elevii și preșcolarii din județ și mă bucur că am reușit să intrăm în normal în majoritatea localităților. În tot acest timp, în unitățile de învățământ au fost acordate celelalte produse, respectiv mere și produse de panificație”, a afirmat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Pentru celelalte localități, întrucât nu s-a prezentat niciun operator economic la licitație, va fi reluată procedura de achiziție publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?