Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Controale de noapte în săli de jocuri de noroc și baruri din comunele vrâncene

Polițiștii vrânceni desfăşoară acțiuni în sistem integrat, pentru creşterea gradului de siguranță a cetățenilor şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Sâmbătă, 11 martie a.c., în intervalul orar 18:00 – 24:00, 45 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea, Oficiului Județean al Protecției Consumatorului Vrancea și ai Oficiului Național al Jocurilor de Noroc – Regiunea Sud – Est Constanța, au efectuat o acțiune cu efective mărite, în mediul rural. Acțiunea a avut ca scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în discoteci, baruri și săli de jocuri de noroc, precum și în zona adiacentă acestora. Astfel, polițiștii de ordine publică, investigarea criminalității economice, investigații criminale, rutieră dar și criminalistică au verificat 14 obiective (săli de jocuri de noroc, baruri). În cele 8 filtre rutiere organizate, au fost legitimate peste 170 de persoane, fiind controlate 82 de autovehicule.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 2 infracțiuni și au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, dintre care 30 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, fiind reținut un permis de conducere. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate se ridică la suma de aproximativ 111.000 lei. Poliţiştii vrânceni sunt la datorie pentru siguranţa cetăţenilor iar astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Comunicat de presă IPJ Vrancea, 13 martie 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?