Anunț public privind decizia etapei de încadrare SC VIORELO INTERNAȚIONAL COM SRL

0
136

SC VIORELO INTERNAȚIONAL COM SRL, titular al proiectului „Amenajare exploatare de agregate minerale în terasă (etapa I) în scopul executării a două bazine de acumulare apă pentru irigat (etapa II)”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Vrancea, fără evaluarea impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru „Amenajare exploatare de agregate minerale în terasă (etapa I) în scopul executării a două bazine de acumulare apă pentru irigat (etapa II)”, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Garoafa, T 88, P 357, 354, CF 55571, județul Vrancea.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vrancea din Focșani, str. Dinicu Golescu, nr. 2, în zilele de luni-joi, între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 8.00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmvn.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru protecția Mediului Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here