Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Rugby, U 17, Grupa Nord – Focșănenii au câștigat restanța din prima etapă a Campionatului

  • LPS Focșani – SCM Timișoara 39-26

Formația LPS Focșani: Istrate, Anton, Pîslaru, Andronache, Toia, M. Anghel, Boldeanu, Răvaș, Oprea, Onofrei, Cittadini, Potop, Stoinescu, Bradman, Pătrașcu. Au mai intrat pe parcurs Sandu, Filimon, A. Anghel, Vărzaru, Bălan. Nu au jucat fiind accidentați Budică, Nișcoveanu, Vrînceanu.

Juniorii rugbiști U 17 ai Liceului cu Program Sportiv Focșani, antrenați de profesorii Romeo Păun și Cătălin Răileanu, au jucat duminică, 5 martie, partida restantă din prima etapă a ediției de campionat 2022-2023. Adversară le-a fost formația unui club cu rezultate remarcabile la nivel de seniori, CSM Timișoara. În tur, în toamna anului trecut, LPS Focșani, care evoluează în Grupa Nord a competiției, a pierdut toate cele tei meciuri însă în al patrulea joc, amânat pentru primăvara lui 2023 s-au impus duminică, 5 martie, pe Stadionul Tineretului, cu 39-26, după o dispută spectaculoasă cu timișorenii cu care va juca partida retur în deplasare, la 25 martie. În continuare, LPS Focșani va întâlni la 2 aprilie, acasă, pe LPS Suceava, la 9 aprilie, va juca în deplasare la CSS 2 Baia Mare și va încheia returul pe Stadionul Tineretului, la 23 aprilie, cînd va întâlni pe CSS Tecuci.

Vineri, 10 martie, în Sala Liceului cu Program Sportiv, va avea loc etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la rugby. Și-au anunțat prezența 4 echipe la ciclul primar, 6 formații la gimnaziu și 3 la licee. Echipele vor juca varianta tag, foarte atractivă pentru copiii și tinerii care doresc să se inițieze în rugby!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?