Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Tânăr găsit spânzurat în localitatea Jiliște

Un tânăr de 21 de ani a fost găsit spânzurat în această dimineață în localitatea Jiliște. ,,Astăzi, 21.01.2023, în jurul orei 07:40, SAJ Vrancea a primit o solicitare în localitatea Jiliște, comuna Slobozia Ciorăști, pentru un tânăr de 21 de ani, inconștient, spânzurat. La solicitare se deplasează un echipaj SMURD și echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic care constată că victima, un tânăr de 21 de ani, este fără semne vitale cu traumatism prin spânzurare. Medicul declară decesul victimei, cazul rămâne în atenția echipajului de poliție prezent la solicitare”, a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

„Astăzi, 21 Ianuarie, ora 07.36, am fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în comuna Slobozia Ciorăști un bărbat a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței.
În cauză sunt efectuate cercetări, în cadrul unui dosar penal”, potrivit unui comunicat primit de la Biroul de presă al IPJ Vrancea.

Pe 4 ianuarie, un alt tânăr, de 22 de ani, a fost găsit tot spânzurat, tot în localitatea Jiliște din comuna Slobozia Ciorăști.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?