Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Creșa 7 din Focșani – dotări de peste 380 mii lei: echipamente IT, electronice, mobilier și jucării

Municipalitatea intenționează să pună la punct complet Creșa 7, de pe strada Diviziei, care a intrat în reabilitare în toamna anului trecut. Lucrările ample de reabilitare, modernizare și extindere vor fi astfel completate cu dotarea spațiilor, astfel încât să fie asigurat un acces sporit la educație timpurie pentru minim 105 de copii. Dotările căutate pe SEAP constau în echipamente IT, electronice, mobilier și accesorii mobilier, electrocasnice, accesorii pentru bucătărie, unelte electrice, articole textile și jaluzele, dar și jucării. Contractul de achiziție publică implică nu doar furnizarea acestor dotări, ci și servicii accesorii de transport, instalare, punere în funcțiune, testare, instruirea personalului pentru utilizare, mentenanța în perioada de garanție și suport tehnic (dacă este cazul). Contractul a fost estimat la 384.548,55 lei și se derulează în contextul implementării proiectului de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a Creșei 7 din municipiu, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. La capitolul echipamente IT, se caută laptopuri, boxe portabile, imprimante multifuncționale și televizoare, calculatoare – sistem all-in-one, câte un videoproiector cu ecran de protecție, un aparat foto/ video profesional, aparat de distrugere documente, aparat de îndosariat, aparat de plastifiat, plus routere wireless. 

În ceea ce privește aparatura electrocasnică, este nevoie printre altele de termometre de cameră pentru măsurarea temperaturii și umidității ambientale, lămpi cu UV pentru purificare aer, mașini de spălat cu uscător, o stație de călcat profesională, un cântar digital pentru copii cu taliometru, un pediometru, un aparat de măsurat tensiunea de uz profesional, cu stetoscop inclus, aspiratoare profesionale, un fișet PSI – echipat complet, o mașină de gătit profesională cu 6 ochiuri și două cuptoare, o hotă profesională, o mașină de spălat vase, un robot de bucătărie, o mașină de tocat carne, un mixer profesional, un blender vertical, mese inox pentru prelucrat carne, legume, fructe, o masă servire din inox, chiuvete, aparat frigorific side by, combine frigorifice și așa mai departe. 

Dotările cuprind și pătuțuri cu sertar și bariere de protecție, mese activități, scaune copii – stivuibile, din plastic, dulapuri – pentru jucării, lenjerii, materiale didactice, materiale curățenie și arhivă, comode cu 4 sertare, vestiare, un dulap medicamente, băncuțe cu spătar din lemn, covoare, perdele, draperii, lenjerii, fețe de masă, aleze, pilote, saltele pătuțuri, dar și perne din material antialergic. În ceea ce privește jucăriile, în creșă vor ajunge seturi construcție, tobogane, animăluțe gonflabile, balansoare, mașinuțe ride on – toate din material plastic. 

Sursa foto: Pixabay

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?