Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

FOTO: Fotbal județean – Adjudul se întărește pentru returul Superligii!

  • CSM 1946 l-a transferat pe nigerianul Dino Eze, jucător cu ani mulți în fotbalul din România

  • Pregătirea pentru noul sezon va începe la 7 februarie

Pe pagina sa de facebook, CSM Adjud 1946 anunța vineri, 6 ianuarie, ”primul transfer reușit în anul 2023. Jucătorul nigerian Dino Eze s-a înțeles în această după amiază cu clubul nostru pentru un contract valabil până la vară, acesta având opțiune de a îl prelungi în cazul promovării la Liga a 3-a. În cariera sa a trecut pe la echipe consacrate din fotbalul Românesc, precum Dinamo București, UTA, FCSB, Gloria Buzău, Farul Constanța, Poli Iași. Dar și echipe din afara țării, precum Beroe, Lokomotiv Plovdiv, Al Ahly Tripoli, Chateaubriand. Pentru fotbalul adjudean este o onoare faptul că acesta a acceptat oferta noastră. Suntem siguri că experiența sa ne va ajuta în terenul de joc. Chiar dacă acesta în ultimii ani nu a mai activat la un nivel profesionist, suntem siguri că ne va fi de ajutor în atingerea obiectivului. Bun venit Dino Eze!”

Transferul reușit de echipa din Adjud, spectaculos cel puțin prin numele și cariera noului jucător al CSM 1946, poate căpăta o importanță specială dacă va aduce plusul de calitate în evoluția echipei. Președintele Mihai Lungu mi-a spus că este încredințat că Eze va fi de folos atât prin experiență cât și prin valoare fotbalistică. La Adjud există precedentul Agbleta, fotbalist care a confirmat pe deplin așteptările și s-a dovedit a fi un bun profesionist. Dacă Dino Eze va face același lucru, atunci CSM Adjud 1946 va avea o forță de joc greu de contracarat!

Conducerea clubului din Adjud mai are în vedere aducerea a 3-4 jucători, cu care este în discuții. Despre programul din perioada următoare, Mihai Lungu mi-a declarat: ”Pe 7 februarie revenim la pregătire, urmând ca până la începerea campionatului să avem un număr de 4 partide de verificare, prima fiind programată pe 11 februarie, acasă, cu CS Turistul București. Sperăm ca acesta să fie anul nostru, dar suntem realiști pentru că ne așteaptă o lupta grea cu cei de la Gugești!”.

Sursa foto, CSM Adjud 1946

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?