Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Bărbat din Străoane, judecat pentru proxenetism: și-a pus casa la dispoziție pentru ca două femei să practice prostituția

Un vrâncean în vârstă de 34 de ani din Străoane și-a transformat locuința în „cuibușor de nebunii” pentru două femei, acestea practicând prostituția în casa sa. Ideea acestora de a face rost de bani pentru a se întreține nu a fost însă pusă în practică decât pentru câteva luni, până au fost prinși. Între timp, inculpatul a și bătut un client, care fusese nemulțumit că partida cu una dintre femei durase mai puțin decât se înțeleseseră. În rechizitoriu se arată că în perioada aprilie – iunie 2020, inculpatul le-a pus la dispoziție locuința sa personală celor două femei, dintre care una originară din Republica Moldova, pentru ca acestea să întrețină relații sexuale cu diferite persoane contra cost. Clienții erau găsiți prin intermediul anunțurilor matrimoniale, aceștia fiind „instruiți” în prealabil să lase mașinile undeva în dreptul bisericii, mai departe de locuința inculpatului, pentru ca vecinilor să nu li se pară ceva suspect. Din ce s-a stabilit din declarațiile celor trei, ideea a venit de la una dintre femei, care trăia în concubinaj cu inculpatul.

Ulterior, aceasta și-a convins iubitul să o găzduiască și pe cea de-a doua femeie, care o rugase să îi găsească și ei un loc pentru practicarea prostituției. În cele câteva luni, femeile i-au dat bani inculpatului din câștiguri, pentru plata utilităților și a altor necesități, până au fost depistați. Inculpatul a recunoscut acuzațiile, ba chiar a fost sincer și în privința unui incident cu un client, care avusese loc în aprilie. Astfel, clientul respectiv căzuse de acord cu concubina inculpatului să întrețină relații sexuale timp de o oră și jumătate contra sumei de 150 lei, însă după aproximativ o oră și un sfert femeia i-a spus că s-a încheiat și trebuie să plece, iar la nemulțumirea bărbatului, aceasta și-a chemat în ajutor iubitul, care l-a lovit cu palma peste față. Clientul a plecat pur și simplu și nici nu a depus o plângere în acest sens, astfel că nu au fost efectuate cercetări pentru lovire sau alte violențe. Ar mai fi de menționat că acuzația de proxenetism adusă inculpatului nu este singura din viața sa. În prezent, acesta execută o pedeapsă de 4 ani și 8 luni închisoare, după ce i-au fost contopite două pedepse, pentru tâlhărie și înșelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?