ULTIMA ORĂ! UPDATE! Mai multe echipaje caută o persoană dată dispărută din Vânători 

0
3470

Mai multe echipaje de la Salvamont, Poliție, pompieri caută o persoană dată dispărută după ce a plecat de acasă în această dimineață, din localitatea Balta Raței, comuna Vânători. Conform unui anunț pe facebook, „o echipă Salvamont Vrancea intervine în acest moment pentru găsirea unei persoane amnezice în vârstă, care a plecat de la domiciliul său din localitatea Balta Raței, de azi dimineață în jurul orei 09:00”. De asemenea, reprezentanții ISU Vrancea au anunțat că intervin cu un echipaj format dintr-o autospecială și doi subofițeri.

UPDATE:

DACĂ L-AȚI VĂZUT, VĂ RUGĂM SĂ ANUNȚAȚI IMEDIAT POLIȚIA!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea efectuează căutări în vederea depistării unui bărbat de 71 de ani, care a plecat de la domiciliul din satul Balta Raței și nu a mai revenit.

Astăzi, 7 decembrie, în jurul orei 17.10, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală au fost sesizați despre faptul că ȘTEFAN GHIORGHE a plecat în această dimineață, în jurul orei 09.00 de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,75-1,80 m înălțime, greutate 80 kg, păr cărunt, ochi căprui.

Era îmbrăcat cu maletă neagră, pulover gri, vestă de doc albastră, pantaloni albaștri cu dungă albă pe exterior, purta cizme din cauciuc de culoare verde.

În prezent, căutările beneficiază de sprijinul pompierilor, jandarmilor, reprezentanților Salvamont și al voluntarilor .

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

UPDATE! Bărbatul a fost identificat pe raza municipiului Tecuci. A fost preluat de către polițiștii din cadrul Secției 1 Golești și încredințat familiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here