Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Gimnastica focșăneană – Trei medaliate la Campionatul Național Individual pentru junioare!

Clubul Sportiv Școlar Focșani s-a prezentat la Bacău la Campionatul Național individual pentru junioare de la finalul săptămânii trecute cu nouă sportive și s-a întors acasă cu patru medalii. Cea mai strălucitoare – de aur, este cea obținută de eleva profesorilor antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, Andreea Popîrlan, campioana la sărituri a junioarelor 2 nivel 4. Andreea s-a clasat a treia și a primit medalia de bronz la bârnă și s-a clasat pe locul 6 la sol și pe locul 5 la paralele. Cu medalii de argint au terminat competiția de la Bacău la junioare 2 nivel 5, la sărituri, Bianca Holban, pregătită de Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan și la sărituri și la junioare 3 nivel 6, la sărituri, Ana Maria Banu, eleva profesoarelor antrenoare Daniela Trandafir și Nicoleta Parîng. Bianca Holban s-a clasat pe locul 6 la paralele și pe 7 la sol, iar Ana Maria Banu, pe locul 6 la sol și pe 8 la paralele.

În finalele pe aparate au mai intrat la junioare 3 nivel 6, Beatrice Antonache, locul 4 la bârnă și locul 7 la sărituri iar la junioare 2 nivel 4, Ioana Mihai, care a încheiat competiția pe locul 8 la sărituri, paralele și sol. Ambele gimnaste sunt pregătite de profesorii antrenori Mirela Danțiș și Florin Roșioru.

CSS Focșani a mai avut în concurs la junioare 3 nivel 6 pe Melisa Scutaru și la junioare 2 nivel 4 pe Ilinca Roșioru, antrenate de Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan și la junioare 3 nivel 5 pe Daria Buturugă, antrenată de Daniela Trandafir și Nicoleta Parâng și pe Erika Rotaru, pregătită de Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan. Nu a concurat din motive medicale Raisa Chivu, pregătită la Focșani de Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, componentă a Centrului Național Olimpic pentru juniuoare de la Constanța.

Coordonatorul Secției de Gimnastică a CSS Focșani, profesorul Florin Roșioru, a transmis ”Felicitări sportivelor pentru toate rezultatele obținute în acest an competițional și părinților pentru susținerea lor!”. CSS Focșani va organiza la 16-17 decembrie tradiționala competiție de sfârșit de an, Mica Gimnastă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?