Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Proiect caritabil derulat la Școala Gimnazială  „Ion Basgan” din Focșani

În cadrul programului de Strategie Națională de Acțiune Comunitară, în luna noiembrie 2022, la Școala Gimnazială „Ion Basgan” din Focșani s-a desfășurat campania de sprijinire a persoanelor aflate în dificultate, denumită „Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, inclusă în calendarul SNAC. În acest proiect caritabil, toate cadrele didactice ale școlii și ale grădinițelor din structură coordonate de prof. înv. primar Grigore Denisa – coordonator SNAC și prof. Dima Alina, director, s-au mobilizat foarte repede şi eficient. Alături au fost elevii și familiile acestora cărora le mulțumim.

Acțiunea de informare a fost urmată de mobilizare, astfel că s-au adunat cantităţi însemnate de legume: morcovi, ceapă, cartofi, varză și multe feluri de fructe. Acestea au fost direcţionate spre asociația „Sf. Sofia” de la Bolotești, modulele „Harap Alb” și „Prâslea” din Focșani și către Căminul pentru persoane vârstnice din Focșani.

Elevii au participat cu mult interes și entuziasm, fiind mulțumiți că au putut oferi și ei din puținul pe care îl au câte ceva altor oameni, care aveau atât de multă nevoie de ajutor. Prin acest demers, voluntarii Școlii Gimnaziale „Ion Basgan” intenţionează să dezvolte şi să întărească abilităţile tinerilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate solidară în care contează valenţele umanitare, implicarea şi angajamentul.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?