VIDEO! O femeie a adus o capră ca s-o schimbe pe bitcoin, la bancomatul din Focșani

0
13643

Da, ați citit bine, o bunicuță a mers luni în centrul Focșaniului pentru a schimba o capră cu fundă roșie pe un… bitcoin. Întâmplarea ne-a fost semnalată de un cititor care a și filmat momentul: „Bună ziua! Aș dori să fac o semnalare anonimă. Ieri (n.r. luni) în centru la Focșani, o băbuță era în față la un bancomat de bitcoin și dorea să schimbe o capră pe un bitcoin. A venit cineva, cred că era din gestiunea bancomatului și a început circul. Am reușit să îi fotografiez și să fac un video‟.
Pe video se poate observa cum trecătorii sunt amuzați de prezența caprei cu fundă roșie în fața bancomatului de bitcoin amplasat în vecinătatea unui supermarket din centrul orașului. Pentru a-și „vinde marfa‟, bunica le spune trecătorilor că însuși Elon Musk o cunoaște pe capra buclucașă, motiv pentru care „capra mea e valoroasă‟.

Un tânăr s-a oprit să discute cu bătrână pentru a afla motivul pentru care a adus capra la bancomat: „Vreau să fac o combinație. Să dau capra pe bitcoin. Se poate face o înțelegere? Mie îmi trebuie să o vând pe bitcoin. Capra mea e cu valoare. Valoarează cam 100 de milioane. Dacă nu, i-o dau lu’ Elon Musk. Capra mea dă și lapte. Vrei să o probăm? Capra mea face mai mult de un bitcoin‟, spune femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here