Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

CSM Focșani 2007 se mută într-un sediu nou și criticile n-au întârziat să apară

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Focșani 2007 se mută într-un sediu nou pentru care va plăti chirie de 2000 euro lunar. Mutarea în noul sediu amplasat pe Bulevardul Unirii a fost aprobată în unanimitate în cadrul ședinței Comitetului Director unde au participat consilierii locali PNL Liviu Macovei, Cristian Zîrnă și directorul Nicuță Oprea. Mutarea în noul sediu a fost justificată prin spațiul insuficient pentru numărul de personal rezultat în urma reorganizării. De altfel, în ultima perioadă au apărut în mediul online mai multe critici la adresa CSM Focșani 2007 referitor la spațiul de lângă Parcul Nicolae Bălcescu, care ar fi necorespunzător unui club sportiv.

Însă critici au apărut și pentru că se mută clubul în noul sediu, critici din partea doamnei vice USR, care e supărată foc pe „oamenii din conducerea” CSM, dar care, cum ziceam mai sus, sunt PNL-iști, colegi de majoritate cu dânsa în CL Focșani. Să fie supărată pe liberali după ce aceștia au mătrășit-o pe Ana Maria Laura Dimitriu (și Bunghez) de la conducerea OFL-istelor vrâncene? Că ele două au totuși un trecut, au luptat ca să aibă birouri de viceprimărițe cu vedere la fântâni, la verdeață, etc., adică nu-i de ici, de colea.

Oricum, schimbarea sediului de pe strada Timiș în noua locație din Bd. Unirii va fi discutată în ședința de joi, 24 noiembrie, a Consiliului Local Focșani. Proiectul prevede doar aprobarea noului sediu, nu și a contractului de închiriere cu proprietarii spațiului, document care a trecut de votul membrilor Comitetului Director de la CSM Focșani 2007. Spațiul de pe Bulevardul Unirii este închiriat de la o familie din Rm. Sărat. În anii trecuți, aici a funcționat o filială a unei societăți de asigurări dar și un restaurant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?