Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

O femeie și un bărbat, găsiți morți în casă, în urma unui incendiu produs la Corbița

Două persoane au murit într-un incediu produs joi în localitatea Ocheșești, comuna Corbița. Potrivit unui comunicat publicat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit pentru stingerea a 84 de incendii, în întreaga țară, unul dintre ele fiind produs în Ocheșești, județul Vrancea. Din păcate, în foc și-au pierdut viața o femeie de 54 de ani și un bărbat de 65 de ani.

„O misiune care a presupus atenție sporită din partea pompierilor militari din județul Vrancea a avut loc joi, 3 noiembrie, pe raza localității Ocheșești, comuna Corbița, unde echipajele de stingere au fost solicitate să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință. Ajunse la fața locului, echipajele operative au stins flăcările cu promptitudine, însă în interiorul imobilului au fost găsite două persoane decedate (femeie-54 ani, bărbat-65 ani)”, a anunțat astăzi IGSU.
La stingerea incendiului au intervenit pompierii militari de la Stația de Pompieri Podu Turcului, județul Bacău, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

foto cu rol informativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?