Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Focșănenii bat Steaua și intră în careul de ași!

  • CSM Focșani 2007 – Steaua București 28-27 (14-11)

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea, Kritikos – 1, Raț-ă – 3, Miroiu – 3,Crnoglavac – 8, Popovici, Hrimiuc – 1, Mocanu, Marijanac – 8, Nuțu, Krstevski – 2, Lazoreac, Roșu – 1, Makrishin – 1.

Steaua București: Iancu, Ciobanu – Mihalcea – 5, Milosevic – 9, Burlacu – 4, Irimia, Pop – 1, Johannson, Georgescu, Tărîță – 2, Constantina – 1, Șomlea, Șanduru – 1, Popovic, Mousavi – 1, Grbovic – 3.

CSM Focșani 2007 a întrecut duminică seara în Sala Polivalentă pe Steaua București în etapa a 9-a a campionatului Ligii Naționale la handbal masculin. Focșănenii au condus jocul de la început până la sfârșit, chiar în pofida unui arbitraj vădit părtinitor pentru oaspeți: au jucat 26 de minute cu un om mai puțin – 13 eliminări de câte două minute, aproape o repriză. Pentru comparație, Steaua a avut doar trei eliminări – Pop, Johannson, Mousavi – adică jucători cu importanță mai mică în economia jocului echipei decât colegii. Avantajul gazdelor a fost între unul și cinci goluri, 28-23, diferența la care s-a ajuns când Marijanac eliminat. Era minutul 57:25 când părea că partida era jucată. Din nimic arbitrii au dictat eliminarea lui Didi Hrimiuc, în minutul 57:58, apoi a lui Valentin Mocanu, în minutul 58:38. Cu doi oameni în plus pe teren, steliștii au marcat de patru ori, dar focșănenii au gestionat foarte bine ultimele secunde în care au jucat 4 contra 6, ținuți om la om de adversari și au câștigat la capătul unei prestații de clasă!

Reverențe pentru întreaga echipă, cu un plus pentru formidabilul Nicola Krnoglavac, jucătorul care a evoluat accidentat în toată repriza a doua! Fațetele bucuriei la final de meci, le puteți vedea în imaginile care însoțesc acest text. Ca de obicei, galeria focșăneană a fost excepțională și acompaniată, mai mult decât la alte meciuri, de publicul care a umplut sala – peste 1000 de spectatori care au avut multe momente de încurajare pentru favoriții lor și de reacții virulente la adresa arbitrilor constănțeni. Este adevărat că arbitrii nu-ți bag sau scot mingea din poartă, dar pot conduce jocul așa încât să-l pierzi, aparent în litera regulamentului. Duminică seara nu s-a întâmplat ca echipa focșăneană să piardă. Reușise să ia distanță decisiv până în minutul 57:25!

După victoria asupra Stelei București, CSM Focșani 2007 a urcat pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale! În etapa viitoare, vineri, 4 noiembrie, de la ora 18:00, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare cu CSM Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?