Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Tenis de masă – Oaspeții au câștigat, dar focșănenii au produs o bună impresie!

 

  • CSM Focșani 2007 – CS Mioveni 1-3 (2-3, 1-3, 3-2, 0-3)

Echipe

CSM Focșani 2007: Igor Ni, Andrei Tomică, Matei Dumitrescu, Andrei Bîrlan, Adrian Uță. Antrenor, Costin Corcoz

CS Mioveni: Alexandru Cazacu, Mihai Zamfir, Paul Mladin. Antrenor, Dorel Lăzăroiu

           CSM Focșani 2007 și CS Mioveni s-au întâlnit marți seara, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă într-un meci contând pentru etapa a 2-a a Superligii României la tenis de masă. Oaspeții veneau cu o carte de vizită impresionantă, cu trei titluri de campioni, trei de vicecampioni și trei medalii de bronz în ultimii nouă ani, iar gazdele cu câțiva ani de existență, din care, o etapă în Superliga în care au promovat în acest an. Iar clasările individuale ale jucătorilor în clasamentul național erau de la distanță în favoarea argeșenilor. Era  limpede că formația din Mioveni are prima șansă la victorie, dar și că spectatorii vor vedea un tenis de masă de calitate. S-a adeverit și prima și a doua parte a anticipării. CS Mioveni a câștigat cu 3-1, scor pentru care echipierii săi au muncit, pentru că jucătorii Focșaniului au evoluat din nou foarte bine, ca și în prima etapă, contra Odorheiului.

Pentru primul joc au mers la masă Andrei Tomică, de la gazde și Paul Mladin de la oasepeți. Andrei Tomică a pierdut primul set cu 7-11, și le-a adjudectat pe următoarele două, cu 11-5 și 11-8, dar experimentatul Paul Mladin s-a impus în seturile 4 și 5 cu 11-6 și 11-2 și a adus primul punct echipei sale: 0-1! În al doilea joc, Matei Dumitrescu de la Focșani a câștigat setul al doilea, cu 11-2, în fața lui Alexandru Cazacu, a cărui forță de joc a fost decisivă în celelalte trei seturi adjudicate cu 11-6, 11-6, 11-5. Scor 3-1 în joc și 2-0 pentru Mioveni în meci. Al treilea joc i-a adus la masă pe Igor Ni și Mihai Zamfir. După un prim set în care Igor Ni a avut 11-6, au urmat două cu prelungiri și răsturnări de scor spectaculoase: 14-12 pentru focșănean și 12-14. Zamfir a câștigat setul al patrulea cu 11-9, însă ultimul set a fost al jucătorului de la CSM 2007, 11-5, și echipa gazdă a redus din handicap: 1-2. În jocul al patrulea, la masă au revenit Andrei Tomică și Alexandru Cazacu. Argeșeanul s-a impus în trei seturi și CS Mioveni a câștigat meciul cu 3-1.

A fost o seară cu tenis de calitate, cu multe execuții de mare spectacol primite cu ropote de aplauze. Și cu o concluzie – la Focșani există un public, tot mai numeros care merge în Sala Polivalentă pentru a vedea tenis de masă de Superligă! În următoarea etapă, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare cu CSM Bistrița, după care va întâlni acasă pe Sepsi Sfântu Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?