Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Patru bărbați fără permis, prinși conducând mașini în Vrancea; unul era și băut, fiind urmărit 3 km de polițiști; altul a prezentat un permis fals

Infracțiuni la regimul rutier

Vineri, 21 octombrie a.c., ora 19:51, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slobozia Bradului au depistat un bărbat, de 28 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu, fără să dețină permis de conducere. 

Tot vineri, 21 octombrie, ora 19:30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 19 ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85 – Tișița. Fiind legitimat, tânărul a oferit date false cu privire la identitatea sa. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea reală a celui în cauză, precum și faptul că acesta nu deține permis de conducere. În acest caz a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și fals privind identitatea.

La data de 21 octombrie a.c., ora 22:00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula în comuna Tâmboești. Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului de oprire motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 3 km. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul de 35 ani, din comuna Tâmboești nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea,  fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului.

Duminică, 23 octombrie, ora 19:44, polițiștii Biroul Rutier Focșani au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Bolotești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dyonissos, din municipiul Focsani, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Foto cu rol de prezentare

Comunicat de presă IPJ Vrancea, 24 octombrie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?