Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Futsal – ACS Mausoleul Mărășești, lider în Liga a 2-a!

  • Echipa nu mai joacă la Focșani în Sala Polivalentă, ci acasă, în Sala de sport a orașului

Frumoasa tradiție a futsalului în Vrancea, începută din anii 2000 cu CSM Focșani, reluată după o mai lungă întrerupere de Sportul Ciorăști în Liga 1 și de ACS Mausoleul Mărășești în Liga a 2-a, este continuată de formația mărășeșteană

care a găsit mijloace – proprii – pentru a continua și în ediția de campionat 2022-2023. În noul sezon, lotul ACS MM este alcătuit din jucători care au evoluat și în campionatul trecut, dar și un grup consistent de de fotbaliști care au promovat cu Sportul Ciorăști și au evoluat în Liga I: Georgian Dima, Alexandru Duca, Mihai Strat, Ionuț Grigoraș, Cătălin Gheorghiceanu, Alexandru Ilie, Răzvan Mihalache, Adrian Tontu, Florentin Mănăilă, Florin Nistor, Ștefan Lupu, Ovidiu Tudose. Sunt jucători valoroși care pot să încerce promovarea, mai cu seamă că echipa evoluează în acest sezon acasă. Adică în Sala de Sport a orașului care, așa cum mi-a spus managerul Romeo Drăgan, ”este plină la meciuri!”. În actualul campionat, ACS Mausoleul Mărășești evoluează în Seria 1 a Ligii a 2-a, alături de ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, ACS Fortius 2014 Buzău, ACS KSE Târgu Secuiesc și AFC Universitatea Galați. 

Rezultatele de până acum ale formației din Mărășești: 14-4 (7-2) cu Universitatea Galați, 6-7 (3-1) cu ACS KSE Târgu Secuiesc și 12-3 (7-1) cu Fortius Buzău. După trei etape, echipa vrânceană este pe primul loc, la egalitate de puncte – 6, cu Ceahlăul Piatra Nemț, dar nemțenii au un meci mai puțin disputat. Cele două formații se vor întâlni la Piatra Neamț, duminică, 30 octombrie. Ca și în trecutul campionat cele două formații își dispută primul loc în serie!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?