Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Fotbal juniori – Ieri, focșănenii, trei victorii și o înfrângere!

  • CSM Focșani 2007 – CSM Galați 3-4 (2-1)

Formații

CSM Focșani 2007: Zamfir – Vetrescu, Robu, Adeaboeru, Joghiu – Moise, Budișteanu, Mazilu, Constantin – Pană, Savin. Rezerve: Tuduriu, Drumea, Avram, Partenie, Vatră, Borșu, Dascălu, Hristache.

Antrenor, Adrian Toma

CSM Galați: Jalbă – Toma, Chircă, Stuparu, Olteanu – Trandafir, Pavel, Topa, Florea – David, Docuz.

Antrenor, Tudorel Pelin

Juniorii 1 ai CSM Focșani 2007 și CSM Galați s-au întâlnit ieri, de la ora 12:00, pe Stadionul Milcovul într-o partidă din runda a patra a campionatului. Focșănenii aveau la ora jocului o victorie în trei etape iar gălățenii, două partide câștigate din două disputate. Gazdele arătaseră în etapa trecută, la CSM Bacău, că alcătuiesc o grupare de luat în seamă după ce s-au impus cu 9-0. În prima repriză a meciului cu CSM Galați au continuat ca prestație în nota jocului de la Bacău și au marcat de două ori, prin Mazilu care a transformat o lovitură de la11 metri  acordată după un fault asupra excelentului Savin în careul gălățenilor. Oaspeții au egalat, însă gazdele au intrat cu avantaj în pauză după golul lui Savin. În minutul 59, Savin a făcut dubla cu un lob foarte bun și, la 3-1, focșănenii păreau favoriți la victorie.

În mod surprinzător, avantajul de două goluri mai mult i-a amorțit decât să-i stimuleze, gălățenii au profitat, au mutat jocul în jumătatea CSM 2007 și au încris de trei ori. De două ori în urma unor greșeli ale defensive gazdelor a treia oară cu un șut frumos, greu de parat de portarul Zamfir. Echipa gazdă a arătat că are potențial, a construit și a finalizat cu gol de trei ori, însă mai are de lucrat la omogenizare. CSM Galați a fost superioară în ultima parte a jocului, probabil și datorită plusului de experiență oferit de anul în plus la vârstă – 2004 la 8 dintre titulari, față de 2005, la întreaga garnitură de bază a CSM 2007. În etapa următoare, sâmbătă, 24 septembrie, CSM Focșani 2007 va întâlni în deplasare pe LPS Bacău.       

*     Juniori 2. CSM Focșani 2007 – CSM Galați 3-2

CSM Focșani 2007: Ionescu – Badașcă, Racoviță, Iordache, Dumitru – Dănilă, Ciobanu, Costea, Stoica – Moldoveanu, Duțulescu. Rezerve: Andronache, Lazăr, Martac, Croitoru, Paraschiv, Cherciu. Antrenori, Elvis Ilaș și Marian Brutaru.

Juniorii 1 ai LPS Focșani au pierdut în etapa trecută cu 2-6 la Aerostar Bacău iar ieri au bătut cu 3-0 pe CSM Bacău, la Unirea-Odobești. Juniorii 2 ai LPS au câștigat sâmbăta trecută cu 4-1 meciul din deplasare cu Aerostar Bacău și cu 6-1 pe cel cu CSM Bacău de ieri de pe teren propriu. Au marcat Pîrlea, Ifrim – 3, Robu, Diaconescu.

          Formațiile LPS Focșani

U 19: Profiroiu – Păun, Diaconescu, Oglan, Ungureanu – Bucur, Hărăbor, Parachiv, Sbîrciog – Feraru, Mirea. Rezerve: Meșca, Axenie, Ola, Botez, Giușcă, Ciortan, Atomii.

Antrenor, Marian Bogdan

U 17: Ușurelu – Filimon, Bouroș, Leca, Badiu –  Dragomir, Medeleanu, Ifrim, Pîrlea – Robu, Pârvu. Rezerve: Profiroiu, Ilie, Buzdugan, Daraban, Ion, Isofache, Barbu.

Antrenori, Marian Bogdan și Alexandru Barbu.

          Sâmbătă, 24 septembrie formațiile LPS vor întâlni în deplasare pe cele ale CSM Galați. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?