Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Panciu. Centru de Diagnostic în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc

Primăria Orașului Panciu are în derulare proiectul de investiții „Înființare Centru de Diagnostic în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Panciu“. Investiția, în valoare de 9.969.600,51 lei, cu TVA, este finanțată în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și are ca obiectiv înființarea unui Centru RMN la Spitalul Orășenesc Panciu. 

În prezent, se construiește clădirea noului centrului de diagnostic. Aceasta va avea o suprafață construită de 290,11 mp și o suprafață desfășurată de 527,17 mp. În acest spațiu vor funcționa: un cabinet RMN; un cabinet de investigații ecografice – Cardiologie; un cabinet de investigații ecografice – Reumatologie. La acestea se adaugă: cameră RMN; camera de comandă RMN; recepția RMN; vestiarul personalului RMN; holul de așteptare pentru pacienții RMN.

Centrul de diagnostic va fi dotat cu aparatură de ultimă generație, din care amintim: instalație RMN 1,5T; ecocardiograf; holter EKG; videocapilaroscop; goniometru. „Proiectul „Înființare Centru de Diagnostic în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Panciu” are ca scop transformarea Spitalului din Panciu într-o unitate medicală modernă, care să le ofere atât păncenilor, cât și locuitorilor din județul Vrancea, servicii medicale de calitate, dar și posibilitatea de a primi un diagnostic exact fără a fi redirecționați către alte spitale din județ sau din țară“, a precizat primarul orașului Panciu Nicolai Mărăscu.

Sursa foto: Facebook – Nicolai Mărăscu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?