Vrancea Montană Run, primul eveniment de alergare montană, va avea loc duminică

0
523

Asociația Vrancea Montană organizează, duminică, prima ediție a Vrancea Montană Run, primul eveniment de alergare montană organizat în Munții Vrancei. Vrancea Montană Run este un eveniment de alergare în zona montană a județului, finanțat de Consiliul Județean Vrancea în cadrul programului dedicat ONG-urilor.

Concursul va avea loc duminică, 18 septembrie 2022, în zona Păulești, sub forma a două probe: cros (11 km) și semimaraton (21 km). „Noi, cei din echipa Asociației Vrancea Montană, iubim alergarea, suntem îndrăgostiți de fiecare potecă din Munții Vrancei și am simțit dorința de a aduce acasă atmosfera vibrantă creată de sutele de alergători, susținători și organizatori adunați laolaltă. Vom completa astfel, lanțul carpatic al competițiilor de alergare montană, cu o competiție în județul Vrancea pentru că alergarea montană știe și poate să spună povestea Țării Vrancei, cinstind trecutul și oferind o șansă în plus prezentului și viitorului. Fie că ești alergător experimentat sau doar începător, intră pe site-ul competiției http://vranceamontanarun.ro , acceptă provocarea și vino să alergi cu noi cursa care ți se potrivește! E timpul să cunoști frumusețea sălbatică a Munților Vrancei, să lași muntele să-ți prezinte filmul tău, în regia lui, din care să ieși cu o treaptă mai aproape de cine poți fi. Îți promitem o experiență de neuitat, un set de amintiri prețioase, ocazia de socializare sau de exteriorizare, o distracție pe cinste“, este îndemnul organizatorilor, dar și al CJ Vrancea.  

Consiliul Județean Vrancea a alocat în acest an 600.000 de lei (finanțări nerambursabile) pentru activități non-profit, de interes județean din domeniile: cultură, educație-tineret, ocuparea forței de muncă și antreprenoriat, activități de voluntariat, sport, sănătate și mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here