Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Vrancea Montană Run, primul eveniment de alergare montană, va avea loc duminică

Asociația Vrancea Montană organizează, duminică, prima ediție a Vrancea Montană Run, primul eveniment de alergare montană organizat în Munții Vrancei. Vrancea Montană Run este un eveniment de alergare în zona montană a județului, finanțat de Consiliul Județean Vrancea în cadrul programului dedicat ONG-urilor.

Concursul va avea loc duminică, 18 septembrie 2022, în zona Păulești, sub forma a două probe: cros (11 km) și semimaraton (21 km). „Noi, cei din echipa Asociației Vrancea Montană, iubim alergarea, suntem îndrăgostiți de fiecare potecă din Munții Vrancei și am simțit dorința de a aduce acasă atmosfera vibrantă creată de sutele de alergători, susținători și organizatori adunați laolaltă. Vom completa astfel, lanțul carpatic al competițiilor de alergare montană, cu o competiție în județul Vrancea pentru că alergarea montană știe și poate să spună povestea Țării Vrancei, cinstind trecutul și oferind o șansă în plus prezentului și viitorului. Fie că ești alergător experimentat sau doar începător, intră pe site-ul competiției http://vranceamontanarun.ro , acceptă provocarea și vino să alergi cu noi cursa care ți se potrivește! E timpul să cunoști frumusețea sălbatică a Munților Vrancei, să lași muntele să-ți prezinte filmul tău, în regia lui, din care să ieși cu o treaptă mai aproape de cine poți fi. Îți promitem o experiență de neuitat, un set de amintiri prețioase, ocazia de socializare sau de exteriorizare, o distracție pe cinste“, este îndemnul organizatorilor, dar și al CJ Vrancea.  

Consiliul Județean Vrancea a alocat în acest an 600.000 de lei (finanțări nerambursabile) pentru activități non-profit, de interes județean din domeniile: cultură, educație-tineret, ocuparea forței de muncă și antreprenoriat, activități de voluntariat, sport, sănătate și mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?