Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

VIDEO și FOTO! „Salvarea unei persoane aflate în pericol de înec‟ – exercițiu desfășurat de SVSU Nănești

Astăzi, pe raza comunei Nănești, reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Nănești au desfășurat un exercițiu tematic și tactic care a avut ca temă: „salvarea unei persoane aflate în pericol de înec‟. În cadrul acestui exercițiu s-a urmărit „testarea timpului de reacție al voluntarilor SVSU Nănești, dar și intervenția în vederea acordării primului ajutor în vederea salvării de vieți omenenști‟.

După ce a fost identificată și recuperată din apă,„victimei‟, un manechin, i s-a acordat primul ajutor. „Victima‟ a fost adusă ulterior la mal și predată în siguranță echipajelor medicale autorizate.

La exercițiu au participat: „SVSU Nănești, membri ai Comitetului Local pentru Situații de Urgență (CLSU), dar și reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea, precum și Secția 6 Poliție Rurală Nănești. Exercițiul s-a desfășurat cu forțe și mijloace din dotarea SVSU Nănești și a constituit un real succes pe parcursul desfășurării întregii acțiuni‟, a transmis Nelu Știrbeț, șeful SVSU Nănești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?