Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

We Love Handball despre CSM Focșani 2007!

Site-ul https://wesport.ro/Wesport.ro – Știri din sport – Povești minunate din sport, o excelentă publicație on-line a scris, ieri, în secțiunea de Handbal despre ”Superlativele ultimelor etape în Ligile Naționale”, între care, despre victoria CSM Focșani 2007 la Turda, în partida cu Potaissa. În comentariul de după acel joc, în Monitorul de Vrancea am făcut aprecierile pe care le-am crezut de cuviință cunoscând foarte bine ce se întâmplă la echipa de handbal de Ligă Națională a CSM Focșani 2007. Acum, voi prelua din We love handball comentariile pe care site-ul le face cu obiectivitate într-o analiză comparativă.

În Echipa etapei a 3-a a Ligii Naționale portar este Emilian Marocico, de la CSM Focșani 2007 care A fost îngerul păzitor al echipei CSM Focșani, într-o victorie cu 25-23 la Turda. Puțini au anticipat, probabil, acest succes. Iar Emilian Marocico a avut o constanță în evoluție pe tot parcursul jocului…. Emilian Marocico este declarat și Jucătorul etapei: ”Emilian Marocico a ajuns deja la 33 de ani și a făcut un alt meci la superlativ, care a echivalat cu 3 puncte pentru echipă. Dacă ar fi avut mai multă constanță pe parcursul carierei, poate că ar fi fost un om de bază și la echipa națională. Niciodată nu este însă prea târziu.

Scurt comentariu – Marocico este portarul Naționalei de Handball Beach a României calificată pentru următorul Campionat European cu el în poartă în turneul de calificare.

Iar Antrenorul etapei este Dalibor Cutura –Dalibor Cutura colaborează foarte bine cu Viorel Ciubotaru pe banca tehnică, autorul moral a ceea ce înseamnă azi Focșani în handbalul masculin. Succesul de la Turda este probabil printre cele mai valoroase pe care fostul jucător al Constanței l-a obținut de când a devenit antrenor la gruparea vrânceană și își merită pe deplin locul în echipa etapei.

Nu spune aceste lucruri un ziarist sau un suporter de la Focșani care pot fi bănuiți de subiectivism, ci un analist care privește lucrurile din afară și are o mai clară imagine a ansamblului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?