Focșănean de 18 ani, prins conducând drogat în comuna Vulturu

0
1888

Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiștii vrânceni
Sâmbătă, 10 septembrie, ora 00.15, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un tânăr de 18 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 D în comuna Vulturu, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive.
În urma testării cu aparatul Drugtest, acesta a indicat prezența substanței THC (cannabis). Tânărul a fost transportat la Spitalul Militar Focșani în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența altor substanțe.
Duminică, 11 septembrie, în jurul orei 16:50, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat, de 62 ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism în comuna Vulturu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,96 mg/L alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Militar Focșani unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Ieri, 12 septembrie, ora 07.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat, de 48 de ani, din județul Covasna, în timp ce conducea conducea un ansamblu de vehicule pe D.N. 25 A, în interiorul localității Nănești, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest a indicat un rezultat de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 13 septembrie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here