Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Scor prea mic față de diferența de valoare dintre focșăneni și brăileni!

  • CSM Focșani 2007 – Dacia Unirea Brăila 7-0 (4-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Juncănaru, Panaite, Preda, Negoiță – Paizan (67 Dănilă), Stoica (Oprea), Săpunaru, Zaharia (62 Taciuc) – Băjenaru (62 Rogoveanu) – Arnăutu (62 Pasăre).  

Antrenor, Marius Bratu

Dacia Unirea Brăila: Butunoiu – Leu, Lixandru, Bădilaș, Sava – Voica, Răileanu, Timoela, Robu – Vartolomei, Duțu. Rezerve: Toma, Simion, Boroșu, Ene, Ghiță. 

Antrenor, Vasilică Darie  

CSM Focșani a câștigat cu 7-0 (4-0) partida disputată sâmbătă după amiază pe Milcovul în compania Daciei Unirea Brăila. A fost un meci cu final anunțat în condițiile în care brăilenii au o echipă alcătuită din șapte jucători sub 20 de ani – unul de 15 ani în formula de bază, ceilalți având 21 de ani, doar unul fiind de 24 de ani. Iar rezervele sunt jucători născuți în anii 2004-2006. Dacia Unirea a evoluat cu dezinvoltură, nu s-a cantonat în apărare. Vasilică Darie și-a dirijat permanent de pe margine jucătorii care au arătat calități și sunt ascultători. Lipsa de experiență și de forță în duelurile pentru minge i-a costat în prima repriză când au primit patru goluri și mai puteau avea încă patru la pasiv dacă atacanții focșăneni nu risipeau cu nonșalanță ocazii foarte mari. 

Primul gol a venit în minutul 13, când Zaharia – excelent sâmbătă, a fost faultat în careu iar Arnăutu a transformat lovitura de la 11 metri primită de CSM 2007. În minutul 15, Zaharia a intrat de pe stânga spre centru și, cam din aceeași poziție din care a fost faultat, a tras puternic pe jos și a făcut 2-0, fază pe care a repetat-o la indigo în minutul 31 când a înscris pentru 3-0. S-a făcut 4-0 în minutul 39 după o cursă spectaculosă a lui Negoiță pe stânga urmată de centrare și reluarea în gol reușită de Arnăutu, în minutul 39. Putea fi 5-0 la pauză, dar în minutul 45 Juncănaru a scăpat spre poarta adversarilor doar cu Butunoiu în față, l-a depășit, însă a alunecat când mai avea doar să împingă mingea în poartă. Fundașul focșănean merita să fie pe lista marcatorilor pentru evoluția de sâmbătă. 

Repriza a doua a început cu două mari ratări ale gazdelor, după care brăilenii au mutat liniile spre terenul focșănenilor pe care i-au ținut departe de propriul careu. În minutul 65, însă, au rămas în zece după ce Leu a primit roșu pentru fault din spate asupra lui Pasăre care îl avea doar pe Butunoiu în față. Chiar și așa, oaspeții au păstrat aceeași manieră de joc și au oferit o relativă protecție propriei porți. În ultimele zece minute, însă au primit trei goluri: în minutul 83, Oprea, lansat frontal a tras pe jos și s-a făcut 5-0, apoi Pasăre a reluat în gol, în minutul 86, mingea respinsă de apărarea Daciei Unirea iar în minutul 90, Oprea, oportunist, a fost pe fază și a împins în plasă, de la câțiva metri, mingea pe care aștepta Butunoiu. În ultimul minut al prelungirilor, o altă minge respinsă a ajuns la Dănilă care a tras puternic la vinclu, din unghi, dar Butunoiu a arătat că poate ajunge portar foarte bun! În etapa viitoare, la 10 septembrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare la Dinamo Bacău.

Rezultatele etapei a doua în Seria a 2-a și marcatorii                  

CSM Focşani – Dacia Unirea Brăila 7-0 (4-0). Au marcat Arnăutu – 2, Zaharia -2, Oprea – 2, Pasăre.

Sporting Lieşti – CSM Râmnicu Sărat 0-1 (0-0). A marcat Constantinescu.
Voinţa Limpeziş – Unirea Braniştea 0-4 (0-4). Au marcat Răducan, Gherghișan, Dumitru -2.
Viitorul Ianca – Aerostar Bacău 2-4 (1-2). Au marcat Chivu, Ciucureanu, respectiv Chihaia – autogol, Belciu, Pavel, Vraciu.
Metalul Buzău – Dinamo Bacău 2-0 (1-0). Au marcat Nedelcu, Moldovan. 

Clasament: 1. CSM Râmnicu Sărat – 6 puncte: 2. Aerostar Bacău – 6 puncte; 3. Metalul Buzău – 6 puncte; 4. Unirea Braniştea – 4 puncte; 5. CSM Focșani 2007 – 3 puncte; 6. Dinamo Bacău – 3 puncte; 7. Sporting Liești – 1 punct; 8. Viitorul Ianca – zero puncte; 9. Voinţa Limpeziş – zero puncte; 10. Dacia Unirea Brăila – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?