Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Fotbal amical. CSM Adjud 1946 – CSM Focșani 2007, un joc util ambelor formații!

Formații

CSM Adjud 1946: Dogaru – Alex Istrate, Trăistaru, Neagu, Nistor – Munteanu, Lupu, Laza, Nicodim – Andrei Popa, Agbleta. Rezerve: Atomei, Aramă, Gherasimescu, Alex Popa. 

CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Stoica, Panaite, Gărdea, Negoiță – Stratilă. Mazilu, Dacălu, Taciuc – Zaharia, Oprea. Au intrat în repriza a doua Mihalache, Predoiu, Paizan, Băjenaru, Manu, Abeaboeru, Dănilă.  

CSM Adjud 1946 și CSM Focșani 2007 s-au întâlnit, miercuri, 17 august, într-o partidă de verificare a nivelului de pregătire în vederea participării la viitorul sezon competițional. Focșanenii se află cu ceva mai mult de o săptămână înaintea debutului în ediția 2022-2023 a campionatului Ligii a III-a, în timp ce adjudenii sunt, practic, la începutul pregătirilor. În aceste condiții, partida era din start dezechilibrată, așa cum s-a și întâmplat în teren, însă a fost foarte utilă antrenorilor, ca și jucătorilor ambelor formații, mai cu seamă că disputa s-a purtat pe ploaie, vânt și teren îmbibat cu apă în majoritatea timpului. Marius Bratu a putut constata că elevii săi își însușesc tot mai bine partitura posesiei finalizată cu șuturi la poartă și că jucătorii foarte tineri ca și cei nou veniți se integrează în stilul de joc iar Giani Florian, că are fotbaliști cu calități din care poate face o formație competitivă până la începerea sezonului Ligii a IV-a. 

Scorul, foarte probabil, nu a contat decât pentru o eventuală statistică a amicalurilor fotbalistice Adjud-Focșani. A fost 7-1 pentru oaspeți, dar după 45 de minute, cât gazdele au avut suficiente resurse, era doar 2-1. Marcaseră Zaharia și Dascălu pentru focăneni și Lupu, pentru adjudeni. În repriza a doua, după 15 minute se făcuse 5-1 prin golurile marcate de Paizan, Predoiu și Manu din lovitură de la 11 metri. A urmat penalty-ul scos de Paizan și din care Dănilă a trimis mingea în bară, apoi golurile din ultimul sfert de oră înscrise de Predoiu și Paizan și șutul în bară al lui Manu din minutul 89. 

Pentru sâmbătă, 20 august, CSM Focșani 2007 are programat un ultim joc de verificare cu Ceahlăul Piatra Neamț, dar nu a fost stabilit locul de disputare, iar CSM Adjud 2007 va întâlni astăzi, pe teren propriu, de la ora 18:00, pe Viitorul Curița.             

Foto, Gigi Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?