Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Focșănean de 67 de ani, cu alcoolemie 1,20 mg/l și permisul reținut, prins de două ori la volan în interval de o oră; el a ajuns în arest

REȚINUT PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER
Miercuri, 3 august, în jurul orei 18:54, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat în trafic, pe Bulevardul Unirii din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 67 ani, din municipiul Focșani, care se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere reținut. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
La circa o oră după, bărbatul a fost depistat din nou în trafic, la intersecția străzilor Revoluției și Aleea 1 Iunie, în timp ce conducea același autoturism deși avea acest drept suspendat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost din nou condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În jurul orei 23:00, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 4 august 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?