Serviciul de Pașapoarte Vrancea, deschis de la ora 6.30

0
585

În perioada următoare, Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Vrancea își va desfășura activitatea în intervalul orar 06:30-16:30 de luni până vineri, iar miercurea, în intervalul 06:30-18:30. În ceea ce privește programul de lucru al Serviciului de Înmatriculări și Permise Vrancea, acesta este de luni până vineri între orele 08:30-16:30, iar în zilele de miercuri, între orele 08:00-18:30. Astfel, pentru evitarea supraîncărcării, cererile pentru obținerea documentelor de călătorie și a documentelor eliberate de Serviciul de Înmatriculări și Permise Vrancea se vor depune la ghișee, în baza programării online. Solicitanții pașapoartelor trebuie să aibă în vedere faptul că pașaportul simplu electronic se eliberează în 5 zile calendaristice, în timp ce pașaportul simplu temporar se eliberează în 14 zile calendaristice. În acest moment există disponibilitate începând cu data de 17.08.2022.

În ce privește serviciile desfășurate de Serviciul de Înmatriculări și Permise Vrancea, solicitanții vor avea următorii timpi de așteptare:

– înmatriculare/transcriere – 8 zile

– eliberare numere provizorii – 1 zi

– examinare probă teoretică – 15 zile

– examinare probă practică – 28 -35 zile

– preschimbare permise de conducere străine – 7 zile

– preschimbare permise de conducere românești – 21 zile

„Le recomand vrâncenilor să se programeze online pentru depunerea cererilor și să respecte ora programării, pentru evitarea supraaglomerării la ghișee” – Nicușor Halici, Prefectul Județului Vrancea.

Sursa text și foto: Facebook/Instituția Prefectului Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here