ULTIMA ORĂ! 139 de candidați admiși la proba scrisă a examenului de definitivat, în județul Vrancea

0
1026

Informare privind prezența la proba scrisă a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2022)

Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2022, s-a desfășurat în centrul de examen organizat la Școala Gimnazială „Oana-Diana Renea” Focșani.

Proba s-a desfășurat la 27 de discipline. Au fost admiși la proba scrisă 139 de candidați (dintr-un total de 149 de candidați înscriși la începutul anului școlar), care au îndeplinit cumulativ următoarele condiții:

  • efectuarea unui stagiu de predare în specialitate de cel puțin un an;

  • calificativul pentru anul școlar în curs „Bine” sau „Foarte bine”;

  • efectuarea a 2 inspecții de specialitate la clasă, în perioada stagiului.

S-au prezentat 132 de candidați, din 139 de candidați admiși la proba scrisă, fiind absenți 7 candidați. S-au retras 5 candidați. Au predat lucrările 127 de candidați. Niciun candidat nu a fost eliminat.

Disciplinele de examen cu cel mai mare număr de candidați înscriși au fost: învățământ preșcolar, învățământ primar și educație fizică și sport.

Elaborarea subiectelor, traducerea acestora în limbile minorităților naționale la solicitarea candidaților, elaborarea baremelor de evaluare și afișarea acestora, după susținerea probei scrise, pe site-ul subiecte.edu.ro, sunt asigurate de Centrul National de Politici și Evaluare în Educație.

Comunicat de presă al IȘJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here