Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Gimnastică – Ana-Maria Bărbosu, de la CSS Focșani, trei medalii de aur și una de argint la Cupa OMV!

  • Ana a câștigat concursul la individual compus, sărituri și bârnă și a fost a doua la paralele

În sala de gimnastică a Complexului Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani au avut loc sâmbătă, 16 iulie, întrecerile celei de-a VI-a ediție a Cupei OMV PETROM, organizată de Fundația Casa Campionilor. Au participat gimnaste care fac parte din Proiectul ”Țară, Țară, vrem campioane” coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu și finanțat de OMV Petrom, componente ale loturilor naționale de senioare și de junioare ca și sportive de la Dinamo, Bârlad, Arad, Deva, Steaua .

În întrecerea senioarelor, Ana-Maria Bărbosu, sportiva CSS Focșani unde a fost pregătită de Daniela Trandafir și Cezar Stoica, a câștigat medaliile de aur la individual compus, cu 52.065, sărituri, cu 13.265, bârnă, cu 13.766 și medalia de argint la paralele, cu 12.733. Ana a fost urmată la individual compus de Ioana Stănciulescu – 51.856 și Andreea Preda – 49.863. În competiția junioarelor a concurat Raisa Chivu, de la CSS Focșani, unde a fost pregătită de Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan, acum la CNOPJ Constanța.

Ana-Maria Bărbosu și colegele sale se pregătesc pentru Campionatele Europene de Gimnastică de la Munchen, din 9-14 august, unde în competiția senioarelor, România va concura în ”în Subdiviziunea a III-a cu Norvegia, Danemarca, Islanda, Ucraina, Slovenia, Elveţia şi Grupa Mixtă 2. Gimnastele tricolore vor începe competiţia la sărituri. Junioarele fac parte din prima subdiviziune alături de Franţa, Germania, Danemarca, Irlanda, Israel, Bulgaria, Spania. Ele vor deschide concursul la paralele”, așa cum anunță site-ul FRG.ro.

La Cupa OMV Petrom, la sărituri a arbitrat arbitra internațională Daniela Trandafir, de la CSS Focșani, care va fi în aceeași calitate și la meciul Franța-România de la sfârșitul acestei săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?