Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

FOTO: Tenis – Circuitul Vrancea Trophy, în plină desfășurare la baza sportivă a Tenis Club Focșani – Școala de tenis George Bucuroiu!

  • A fost Turneul regional din 8-10 iulie, va fi pregătirea centralizată a echipei naționale U12 a României între 18 și 20 iulie și Summer Cups by Dunlop U12, Campionatul European de vară între 21 și 24 iulie

La marginea Focșaniului, spre Petrești, pe Strada Alunului, în fosta livadă, se află în plină desfășurare tradiționalul circuit de tenis ”Vrancea Trophy” ajuns la ediția a 15-a și organizat cu susținerea Consiliului Județean Vrancea.  Cele 14 anterioare s-au petrecut pe baza de tenis din Complexul Milcovul Sud. Începând din acest an, organizatorul, Tenis Club Focșani a schimbat locul, pe propria bază. Modernă, atractivă și care începe să devină polul tenisului focșănean și unul dintre polii tenisului din România. Focșaniul a fost mobilat cu o bază de tenis de valoarea celei a Tenis Club Focșani unde – pot paria – vor fi multe și importante evenimente sportive legate de tenis. 

Povestea amenajării – construirii – bazei ar merita spusă pentru că este rezultatul unor eforturi extraordinare ale excepționalului om de tenis Răzvan Bucuroiu și ”prin aportul temerar și neobosit al antrenorului, asociatului și partenerului de cursă lungă, Bogdan Nicolae”, cum spune, onorându-și statutul, antrenorul care a adus-o în tenisul de performanță pe Maria-Daciana Ciubotaru. 

Dacă – și când va fi spusă povestea, este de văzut. Revenind la evenimentul de sport în sine, este de spus că într-o primă etapă a Vrancea Trophy a avut loc, în perioada 8-10 iulie, Turneul regional care a adus pe terenurile de pe Alunului numeroși jucători de tenis de toate vârstele, așa cum se poate vedea și în imaginile ce însoțesc textul. În perioada 18-20 iulie, va fi o perioadă de pregătire centralizată a echipei naționale U12 a României moment ”care va marca și inaugurarea Centrului regional de pregătire din Focșani al FR Tenis, în cadrul Școlii de tenis ”George Bucuroiu”, așa cum este remarcat într-o postare de pe pagina de facebook a Tenis Club Focșani. Iar 21-24 iulie 2022, aici se vor disputa jocurile Summer Cups by Dunlop U12, Campionatul European de vară pe echipe, cu participanți din opt țări. Va fi premieră pentru Focșani și Vrancea, ce poate fi un început cu spectaculoase continuări de nivel național sau internațional.            

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?