Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

GALERIE FOTO: Narobi Outlet Focșani, prezent acum și în magazinul Milcov

Ați aflat?! Narobi Outlet este acum și la Focșani. Produsele de la branduri cunoscute precum „Armani, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levis, Nike și multe altele‟ vă așteaptă să le descoperiți în noul outlet deschis la etajul 1 al centrului comercial Milcov situat pe strada Republicii, nr. 64.

Ideea de a deschide un astfel de outlet a apărut în urmă cu 20 de ani. La momentul respectiv, locuiam în Italia și, venind în concedii acasă, am descoperit această nișă neacoperită, la acel moment, în Brașov. Ne-am dorit să aducem mai aproape de români atât stilul elegant și rafinat al italienilor apreciat peste tot în lume, cât și produsele de top de acolo, la prețuri accesibile. Narobi Outlet se adresează tuturor clienților care pun accent pe calitate, persoane cărora le plac hainele de brand, dar care, în egală măsură, caută un raport calitate/preț corect‟, spune Nagy Tibor, administratorul firmei Narobi Outlet.

De-a lungul celor 20 de ani de existență pe piață, Nagy Tibor spune că a identificat deja profilul clientului Narobi Outlet: „este genul de client care nu are în vedere doar eticheta de preț, ci și pe cea pe care scrie materialul, fiind atent la detalii și finisaje.Vindem articole de la branduri de top la prețuri de mass market, iar avantajul este la client, pentru că produsele noastre rezistă mai bine în timp‟.

Avem încredere în conceptul nostru‟

Hainele au puterea de a ne schimba starea, așa că mulți dintre noi alegem cu grijă ținuta pe care o purtăm la un interviu de angajare, în oraș sau la un eveniment special. Iar la Narobi Outlet, gama produselor este diversificată atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De la rochițe vaporoase și colorate, în ton cu anotimpul, până la produse sport, genți și încălțăminte, toate vă așteaptă să le descoperiți. „Avem încredere în conceptul nostru, care a dat deja rezultate foarte frumoase în Brașov, și am dorit să venim și în întâmpinarea clienților din zona Moldovei, prin deschiderea Narobi Outlet în Focșani. Sperăm ca vrâncenii, și nu numai, să afle cât mai curând de noi și să ne treacă pragul în număr cât mai mare‟, este mesajul lui Nagy Tibor.

Punând accent nu doar pe calitatea produselor, ci și a serviciilor, tânăra echipă Narobi Outlet își așteaptă clienții și cu noi propuneri în materie de produse, „astfel încât să devenim mai buni și să le putem aduce hainele sau accesoriile pe care și le doresc‟. Nagy Tibor a ales să deschidă Narobi Outlet la Focșani fiind „un oraș cu tradiție din punct de vedere al comerțului și tranzitat de toți cei care călătoresc dinspre Moldova spre București. Nu în ultimul rând, din câte cunoaștem, lumea aici este cochetă și atentă la felul în care se prezintă în societate, ceea ce este un mare plus când vrei să dezvolți o astfel de afacere.

Dacă v-am atras atenția, vă așteptăm la Narobi Outlet Focșani”!

Adresa: strada Republicii, nr. 64, la etajul 1 al centrului comercial Milcov

Facebook: https://www.facebook.com/outletnarobi/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?