Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Baschet U 16 – Echipa CSS-LPS Focșani U 15, pe locul 4 la „Barcelona Basketball CUP”!

Echipa de baschet U 15 a CSS-LPS Focșani a participat în perioada 1-3 iulie

la ediția a 11-a a tradiționalei competiții de vară „Barcelona Basketball CUP”. au făcut deplasarea jucătorii Ștefan Mihai, Fabian Miheci, Andrei Rusu, David Bratosin, Sebastian Reghină, Giani Chirilă, Dragoș Constantinescu, Robert Rusu, Sebastian Ciubotaru, Dragoș Vrînceanu, Luca Petroiu, Nicolas Opria, Rareș Iordăchescu, Raul Bușilă, însoțiți de profesorii antrenori Petruț Mihai și Florin Munteanu. Pe terenurile Complexului Sportiv Municipal Mar Bella,

echipa focșăneană a terminat pe primul loc după jocurile din grupa din care au mai făcut parte Escola Pia de Sabdell și Canbasket’04. În semifinală, CSS-LPS Focșani a fost întrecută după un meci echilibrat pentru ca în finala pentru locurile 3-4 să cedeze după ce jucătorii săi au căzut fizic în sfertul 4. „A fost un turneu util pentru echipa noastră, având în vedere că am participat cu echipa U 15 la competiția de U 16. A fos un rezultat corect și mulțumitor”, mi-a spus, ieri, după finala mică, profesorul Petruț Mihai.

În 2017, echipa CSM 2007-LPS Focșani, cea a generației care avea să devină campioană națională în 2020, a câștigat turneul U 16 la „Barcelona Basketball CUP”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?