Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

UPDATE! Bărbat rănit grav într-un accident rutier; el a fost transferat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din București

Un bărbat grav rănit a ajuns aseară la UPU Focșani. Cu rană deschisă la cap, coloană și coaste fracturate, bărbatului i-a fost acordat primul ajutor și apoi a fost transferat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din București. Victima este un gălățean de 42 de ani. El a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf Pantelimon” Focșani, duminică seară, în jurul orei 22.40. Aici a fost diagnosticat cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă temporală dreapta și traumatism coloană cervicală cu fractură de costale C2, iar după ce i-au fost acordate primele îngrijiri medicale a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București. În urma primelor investigații a rezultat că bărbatul se afla sub influența alcoolului.

Vom reveni cu informații.

 

UPDATE! „La data de 3 iulie a.c., în jurul orei 21:55, o femeie în vârstă de 54 de ani, din județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85, pe direcția Bacău -Focșani, în localitatea Mărășești a acroșat un pieton aflat în traversarea regulamentară a drumului, respectiv un bărbat în vârstă de 43 ani, din județul Galați.
Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Victima a fost preluată de ambulanță, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” – Comunicat IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?