Concursuri la IPJ Vrancea; se caută inclusiv ajutor șef de post

0
1253

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea organizează concursuri pentru ocuparea a 43 posturi de posturi (2 de ofițeri și 41 de agenți din sursă externă). Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea se constituie comisie de recrutare pentru ocuparea unui post de ofițer specialist II – psiholog la Biroul Siguranţă Şcolară. Posturile vacante scoase la concurs, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, sunt: 1 post de ofițer de poliție în cadrul Serviciului de Ordine Publică; 1 post de ofițer de poliție în cadrul Structurii Financiar; 1 post de ofițer de poliție – psiholog la Biroul Siguranţă Şcolară (concurs organizat de către Inspectoratul General al Poliţiei Române); 1 post de agent de poliție în cadrul Serviciului Comunicații și Informatică; 1 post de agent de poliție – prelucrarea automată a datelor de cazier judiciar și statistică operativă în cadrul Poliției Orașului Mărășești; 1 post de agent de poliție în cadrul Serviciului Logistic; 3 posturi de agent de poliție, specialitatea rutieră; 30 posturi de agenți de poliție – ajutor șef de post; 5 posturi de agent de poliție – siguranță publică și patrulare.

Înscrierile se fac on-line până la data de 12 iulie 2022. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, la adresa de e-mail sursaexterna@vn.politiaromana.ro, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare aconcursurilor, la nivelul județului Vrancea, se pot obține consultând pagina de internet IPJ Vrancea, secțiunea Carieră/Posturi scoase la concurs, accesând adresa: https://vn.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Totodată, IPJ Vrancea organizează concurs pentru încadrare, prin recrutare din sursă externă, a următoarelor posturi: Referent II-IA, tehnician-constructor, în cadrul Compartimentului Administrarea Patrimoniului Imobiliar al Serviciului Logistic; muncitor calificat IV-I, fochist, în cadrul Compartimentului Administrarea Patrimoniului Imobiliar al Serviciului Logistic; muncitor calificat IV-I, electrician auto, în cadrul Compartimentului Exploatare și reparații auto al Biroului Tehnic – Serviciul Logistic. Înscrierea candidaţilor se face personal la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, situat în municipiul Focşani, strada Cezar Bolliac nr. 12, judeţul Vrancea, în perioada 30.06.2022 – 14.07.2022, de luni până joi, orele 10.00 – 12.00 şi 13.00 – 15.00 şi vineri orele 10.00 – 12.00, la Serviciul Resurse Umane, telefon 0237/207114, pe bază de dosar de recrutare.

Informații complete cu privire la programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs. Totodată, condiţiile de participare la concurs şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea. Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea şi la telefon 0237207114 sau 0237/207010.

Comunicat IPJ Vrancea, 30 iunie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here