ULTIMA ORĂ! FOTO! UPDATE! Pagube lăsate în urmă de furtună în Vrancea

0
4502

În urma furtunii din această seară, pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină în mai multe zone din județ.

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit pe str. Mare a Unirii (zona Piața Moldovei) pentru îndepărtarea unui arbore, doborât de vijelie, ca urmare a manifestării fenomenelor meteo.

ISU Vrancea

UPDATE: Un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vidra a intervenit în cooperare cu SVSU Bolotești, pe DN 2D, în comuna Bolotești pentru înlăturarea de pe carosabil a unui stâlp de lemn și a unui arbore, care au căzut în urma manifestării fenomenelor meteo.

UPDATE 2: În urma fenomenelor meteo manifestate pe raza orașului Panciu, echipajele de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit pe B-dul Independenței pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism, pe str. 8 Martie pentru degajarea unui stâlp și a unui arbore care au căzut pe carosabil și pe str. Nicolae Titulescu pentru îndepărtarea unui arbore căzut peste firele de electrice. De asemenea, două echipaje au acționat pe str. Ciprian Porumbescu pentru evacuarea apei care a inundat un spațiu comercial.

UPDATE 3: Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit pe str. Constituției pentru îndepărtarea unui arbore căzut peste un autoturism, în urma manifestării fenomenelor meteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here