Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO! UPDATE! Pagube lăsate în urmă de furtună în Vrancea

În urma furtunii din această seară, pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină în mai multe zone din județ.

Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit pe str. Mare a Unirii (zona Piața Moldovei) pentru îndepărtarea unui arbore, doborât de vijelie, ca urmare a manifestării fenomenelor meteo.

ISU Vrancea

UPDATE: Un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vidra a intervenit în cooperare cu SVSU Bolotești, pe DN 2D, în comuna Bolotești pentru înlăturarea de pe carosabil a unui stâlp de lemn și a unui arbore, care au căzut în urma manifestării fenomenelor meteo.

UPDATE 2: În urma fenomenelor meteo manifestate pe raza orașului Panciu, echipajele de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit pe B-dul Independenței pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism, pe str. 8 Martie pentru degajarea unui stâlp și a unui arbore care au căzut pe carosabil și pe str. Nicolae Titulescu pentru îndepărtarea unui arbore căzut peste firele de electrice. De asemenea, două echipaje au acționat pe str. Ciprian Porumbescu pentru evacuarea apei care a inundat un spațiu comercial.

UPDATE 3: Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit pe str. Constituției pentru îndepărtarea unui arbore căzut peste un autoturism, în urma manifestării fenomenelor meteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?