VIDEO! Focșani. O femeie a bătut un licean, supărată că i-a trecut prin fața mașinii

0
5439

Pe rețelele de socializare circulă încă de ieri o filmare în care o femeie lovește puternic cu picioarele un licean. Incidentul a avut loc miercuri, pe strada Cotești din Focșani. Conform martorilor, se pare că băiatul în cauză ar fi trecut prin fața mașinii femeii, prin loc nepermis, moment în care aceasta s-a enervat și a coborât din mașină pentru a-l certa. După cum se poate observa și în filmare, adolescentul rămâne calm, deși femeia îi cere insistent să-i ceară scuze pentru gestul făcut. Situația degenerează după ce liceanul i-ar fi adresat câteva cuvinte injurioase femeii, iar aceasta a răspuns violent, lovindu-l puternic cu picioarele și îmbrâncindu-l. Filmul poate fi vizionat accesând acest link

Cu toate că în mediul online au apărut informații conform cărora femeia în cauză ar fi soția unui polițist, Biroul de presă al IPJ Vrancea a transmis că „doamna din imagini NU este soția vreunui polițist, așa cum s-a vehiculat într-o postare pe o rețea de socializare”.

Dosar penal pentru loviri și alte violențe

Polițiștii vrânceni au întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe, incidentul fiind sesizat prin apel la 112. „În acest caz, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani  au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violențe.  Sesizarea cu privire la eveniment a fost primită ieri, 25 mai, prin apel 112. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a identificat femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani care ar fi exercitat acte de violență asupra unui minor, de 17 ani, în urma unui schimb de replici cauzate de faptul că minorul ar fi traversat printr-un loc nepermis și i-ar fi adresat injurii acesteia.

Totodată, au fost sesizați reprezentanții DGASPC Vrancea. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal întocmit. Pe această cale, recomandăm cetățenilor să nu încurajeze violenţa şi injuriile. Acestea sunt cauze care duc la declanşarea unor conflicte care pot degenera în violenţe. Un limbaj controlat, fără jigniri, previne adesea escaladarea conflictelor; Nu adoptaţi o atitudine agresivă, nu încurajaţi şi mai ales, nu participaţi la manifestări agresive stradale: bătăi, insulte sau alte tipuri de agresiuni! Sesizați poliția imediat prin apel 112 și nu vă faceţi singuri «dreptate» prin acte de violență. Aceste gesturi pot avea uneori consecinţe grave, nebănuite!”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here