ULTIMA ORĂ! Soția primarului din Golești va fi înmormântată sâmbătă

0
3411

Mariana Zar, soția primarului comunei Golești, Alexandru Zar, va fi înmormântată sâmbătă. Cei care vor să-și ia rămas bun de la aceasta o pot face la Biserica „Nașterea Maicii Domnului”, din comuna Golești, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al Marianei Zar.

„Pentru toți aceia care doresc să iși ia rămas bun de la scumpa noastră Mariana Zar, aceasta este depusă la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din comuna Golești. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 21.05.2022, ora 13.30. Dumnezeu să te odihnească în pace și să te primească în împărăția Sa, iubita noastră soție, mamă și bunică!”, acesta este mesajul postat de primarul Alexandru Zar, care trece prin momente cumplite cauzate de decesul soției sale.

Și colegii primarului Zar au postat un mesaj sfâșietor pe pagina de Facebook a Primăriei Golești. „Se spune că după clipe senine cu siguranță vor apărea și clipe mai puțin plăcute! Astăzi, inima unui om care și-a însoțit cu credință soțul, să treacă peste problemele vieții, a încetat să mai bată. La ora 12,15 omul Mariana Zar a trecut în neființă după o suferință istovitoare. Noi, colectivul de salariați ai Primăriei Golești, pentru care ne-a fost mai mult decât apropiată, care ne-a susținut în toate demersurile noastre, o adevărată prietenă, suntem alături de primarul Alexandru Zar, în încercarea dureroasă prin care trece și suntem alături de întreagă familie. Ne exprimăm profundul nostru regret și transmitem condoleanțele sincere familiei îndurerate!”, au scris colegii primarului Alexandru Zar.

Mariana Zar a fost grefieră la Secția Contencios Administrativ a Tribunalului Vrancea. Aceasta s-a luptat mai mult timp cu o boala necruțătoare.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here